VÅRA TJÄNSTER

På Crossfit Solid skapar vi träning för alla. Därför erbjuder vi en rad tjänster baserat på dina behov och förutsättningar. Nedan hittar du merparten av vårt utbud utöver medlemskapen. 

Crossfit Mamma - Mamma rehab
För dig som är gravid, fått barn nyligen eller för flera år sedan erbjuder vi specialiserade kurser under 10v där vi succesivt lär oss stärka kroppen inifrån och ut. 

Läs mer om vårt Mamma upplägg HÄR.

Fysträning 
Vill du ta ditt lag eller förening till nästa nivå?
Behöver ni variera er träning eller stärka lagandan?
Kanske minska skadorna hos era atleter? 

Oavsett behov har vi en lösning för er. Våra tränare har bred erfarenhet av lagträning och träning inriktad mot specifika önskemål. Ta kontakt med oss för en offert så skräddarsyr vi ett upplägg som passar er!

Företagsträning 
I en allt mer stillasittande samhälle med ökad ohälsa såväl som sjukskrivningar ser vi ett behov av att få in rörelseglädje i mångas stressade vardag.

Vi erbjuder därför ett skräddarsytt upplägg för dig och din arbetsgrupp så ni kan må bättre - och prestera bättre. Med vår kravlösa träningsglädje ser vi både positiva hälsoeffekter såväl som ökad teamkänsla inom gruppen.

"Det märks sån skillnad på kontoret hela dagen efter träningen.
Vi känner oss pigga och glada, det är nått speciellt med tisdagarna"
- Skandiamäklarna

Kontakta oss för offert och upplägg.

Kostrådgivning från 650:-
Att träna och röra på sig är en sak - att äta rätt är en annan. Idag äter genomsnittsvensken alldeles för mycket socker, transfetter och snabba kolhydrater. Det resulterar i en trött vardag med energidippar följt av tillfälligt snabba lösningar, ofta innehållandes tomma och näringsfattiga kalorier.

MEN - Det ska inte vara så. Ge dig själv chansen till att MÅ BRA. En rättvis kost kommer ge dig energin du saknar, förbättrade hälsovärden och en glad & följsam kropp. Beroende på ditt behov erbjuder vi två olika paket: 

  • KOSTRÅDGIVNING 650:-
    Vår kostrådgivning är just det - rådgivning. Vi ser över din kost och förmedlar enklare korrigeringar samt effektiviseringar så att du kan jobba mot dina uppsatta mål. Denna variant passar dig som är självgående och vill göra en enklare förändring mot det bättre.
  • KOSTSCHEMA 1500:-
    I vårt individanpassade kostschema gör vi en större utvärdering av din nuvarande kost och tar sedan fram ett schema som hjälper dig mot din målsättning. Oavsett om det handlar om idrottsprestation, viktned/uppgång eller bättre energi i vardagen anpassar vi schemat så det blir genomförbart.  
Personlig träning från 700/h:-
Att träna med en personlig tränare har många fördelar. Framförallt kan du som tränande fokusera helt på dig själv medan din tränare ser till att du tränar effektivt och säkert. 

Oavsett om du vill rehabilitera eller förebygga skador, lära dig nya övningar eller förbättra din prestation kan våra tränare hjälpa dig. Vi erbjuder även screenings för att hitta obalanser och tar fram övningar för att hjälpa dig bygga upp dessa. Är du osäker på vilken lösning som passar dig, tveka inte att kontakta oss!

  • 1 PT timme 800:-
  • 10 PT timmar 7000:-

Vi erbjuder även löpande PT-abonnemang med olika upplägg för förmånliga priser - kontakta oss för mer information. 

Solid Change
SOLID CHANGE är startpunkten till ett nytt kapitel i ditt liv - En start mot din bästa hälsa någonsin! Kom som du är och bli den du vill vara!

Under åtta veckor ses vi två gånger i veckan i en sluten grupp där vi alla kämpar mot samma mål - En friskare och starkare kropp.
Läs mer om Solid Change HÄR.

© Copyright CF Solid Nyköping