Glädje, Rörelse, Gemenskap -

På Crossfit Solid finns träning för alla!
Vi har träning för dem allra minsta till dem allra största, dem med skador, dem utan, dem som aldrig tränat och dem som tränat i flera år, listan kan göras lång men oss exkluderas ingen! Våra pass är genomtänkta och anpassningsbara efter individens egna förmåga, gemensamt för varje pass är att dem alltid avslutas med en high-five till våra träningskompisar.

Kom och prova du med!

Schema Hösten 2018

Nedan ser du vår passchema för hösten. Lär mer om våra klasser längre ned på sidan.
Du som befintlig medlem bokar pass via vårt bokningssystem Wondr

Våra klasser!

Crossfit -
Om du inte redan hittat in under vår flik "Vad är Crossfit" kan vi kort nämna att Crossfit är en träningsform där vi utgår från kroppens naturliga rörelser såsom sitta, stå, lyfta, springa, kasta, klättra, hoppa, pressa & släpa. Vi utövar funktionella rörelser och tränar på olika lyftövningar såväl som gymnastikens grunder. Vi tränar i grupper om max 14 deltagare och passen är alltid varierande. 

OLY -
OLY står kort för olympiska lyft. Här lär vi oss grunderna i lyften Ryck (Snatch) & Stöt (Clean & Jerk). Klassen fokuserar på grundlig teknikträning samt assistansövningar och passar dig som är nybörjare såväl som van lyftare.

Solid Move -
Under Solid Move jobbar vi i alla olika vinklar och riktningar och skapar rörelser på alla plan. Passet syftar på att skapa en balans i kroppen genom ökad rörlighet, styrka och kroppskontroll. Det ger oss bättre förutsättningar att undvika skador och röra oss fritt i både vår vardag och träning. Övningarna baseras på kroppsvikten och lättare redskap såsom kettlebells, vikter och gummiband och är ett perfekt komplement till din crossfitträning.

Solid Senior -
Solid Senior är passet för dig som är 60+ och vill träna CrossFit på ett mer lågintensivt sätt. Vi kör en styrkecirkel med fokus på teknik och välmående, Målet är hälsa och rörelseglädje!

Solid Senior startar 17/9 kl 13.00. För dig som vill gå på våra seniorpass erbjuder vi 10-klippkort á 1050:-

© Copyright CF Solid Nyköping