SOLID TEENS & KIDS

CrossFit är en träningsform för alla! Därför erbjuder vi även pass för ungdomar och barn.

Läs mer nedan för information och anmälan.

Solid Teens 11-15 år  - Torsdagar 17.30

Solid Teens är ett pass för våra äldre barn/ungdomar mellan 11-15 år och förbereder ungdomarna för ett starkt & aktivt vuxenliv. Passen fokuserar mycket på stabilitet över leder, rörlighet, koordination, styrka, samt kondition som matchar en växande individs behov. 

Crossfit är ett bra komplement till sedvanliga idrottsaktiviteter för att förebygga skador, bygga en bred atletisk bas och förbättra prestationsförmågan. Det är också en fantastisk gruppaktivitet för de som ännu inte hittat en idrott eller träningsform som passar dem då Solid Teens är en perfekt kombination av individuell träning i ett gruppformat! 

Terminsstart: 10/1 2019
Coach:
 Lisa

 

Solid Kids - Lördagar kl 10 
Träning för barn 7-8 år
(åk 1/2)

Solid kids är en lekfull träningsform där barnen redan från start får lära in ett gott rörelsemönster för att bygga starka, friska kroppar som håller över tid. Rörelseglädjen står i centrum och passen lär på ett lekfullt sätt barnen att lyfta, hoppa, klättra, putta och dra - helt enkelt  för att på ett säkert sätt få in fysisk aktivitet som ett naturligt inslag i vardagen och använda sin kropp till det den från början är till för!

Terminsstart: 12/1 2019
Coach:
Amalia

Solid Kids - Lördagar kl 11 
Träning för barn 9-10 år
(åk 3/4)

Solid kids är en lekfull träningsform där barnen redan från start får lära in ett gott rörelsemönster för att bygga starka, friska kroppar som håller över tid. Rörelseglädjen står i centrum och passen lär på ett lekfullt sätt barnen att lyfta, hoppa, klättra, putta och dra- helt enkelt  att på ett säkert sätt få in fysisk aktivitet som ett naturligt inslag i vardagen och använda sin kropp till det den från början är till för!

Terminsstart: 12/1 2019
Coach:
Amalia

© Copyright CF Solid Nyköping